Σελίδες

Οινομπερδέματα

Όαση ποιοτικής ελληνικής κουζίνας

Αγαπημένες γεύσεις για το μεσημέρι, τα μαγειρευτά, τα οποία παρασκευάζονται με φρέσκα υλικά ενώ σερβίρονται σε ένα ευχάριστο, παρείστικο περιβάλλον. Και το ταξίδι στην ελληνική κουζίνα συνεχίζεται καθώς το μενού ανανεώνεται καθημερινά! 

Δημοφιλή πιάτα αποδεικνύονται το μοσχαράκι με  λαχανικά, το πικάντικο κοτόπουλο με πουρέ λαχανικών, τα ρεβίθια στο φούρνο με πράσο και το σουφλέ τυριών.

Το  βράδυ, τα  «Οινομπερδέματα»  μεταμορφώνονται! Πολλά μικρά και μεγάλα φαναράκια αναδεικνύουν τον εξωτερικό χώρο και υποδέχονται τους φίλους τους σε ένα μοναδικό περιβάλλον γεμάτο ευχάριστες μυρωδιές, μπερδεμένες με τα αρώματα των λουλουδιών και των γεύσεων. Είναι η ώρα που σερβίρονται τα μεζεδάκια, τα φρέσκα ψητά της ώρας και το, δικής τους παραγωγής, κρασί. Και λίγο αργότερα, οι γεύσεις μελώνουν με το πιο νόστιμο σουφλέ με παγωτό! 

Ανοικτά κάθε μέρα, από το μεσημέρι - Μενού κατ’ άτομο: € 16-18

Μεγάλου Βασιλείου 10 & Στρατονίκης, Γκάζι
Τηλ: 2103411461-2 

Media: Ant1 Radio
Θέμα: Προσφορά για διαγωνισμό SMS
Παροχή: Προσφορά ενός γεύματος 2 ατόμων σε κάθε εκπομπή, στο εστιατόριο "Οινομπερδέματα" στους ακροατές του Ant1 Radio. Οι νικητές μπορούν να παραβρεθούν  όποια μέρα επιθυμούν. 

Οι προσφορές ισχύουν ακόμα  
για